opening AT THE GIFTSHOP

OPENING WEEKEND: AT THE GIFTSHOP | 5, 6 & 7 JULI

Officiële opening & toast moment🥂
vrijdag 5 juli | 17.00 – 20.00
Openingstijden zaterdag 6 en zondag 7 juli: 13.00 – 17.00
 
Gallery RRMND en LETSMAKEARTWORK bundelen de krachten en openen het weekend van 5, 6 en 7 juli een gloednieuwe art shop op het Weerstand terrein! In de galerie wordt een winkel geopend met betaalbare premium gifts, geproduceerd door vijf creatieve makers. Denk aan mooie zeefdruk prints in gelimiteerde oplage, handmade fashion, vette schilderijen en allerlei kleurrijke goodies.
 
De deelnemende makers zijn Siem Clerx, Daniel Heynen, Jeroen Sarkol, Tim Smit en Kristine Tumanyan. Zij zullen dit weekend ook afwisselend aanwezig zijn om samen met jullie te toasten op de opening van de shop. Bezoekers krijgen dan ook de kans om vragen te stellen over hun werk.
 
Je zult gifts gaan vinden in een range van 5,- tot 300,- euro. Zo hebben we voor ieder wat wils! Uiteraard is Roermond onze homebase en zal dit thema her en der terugkeren in de verschillende collecties.
 
Zorg dat je er bij bent 5, 6 en 7 juli op Weerstand, waar tegelijkertijd het Foodstock festival zal plaatsvinden. Kortom: art, fashion, food & drinks, beter wordt het niet. 
 
Tot dan! 🔥
 
TEAM AT THE GIFTSHOP

Lees meer »